Weekendnieuws: Pokéfestival afgelast, e-gaming in Nederland en Apple wijs vpn's in China de deur

Door arnovos op zaterdag 29 juli 2017 18:13
Categorie: -, Views: 1.299

Pokémonfans die zich verheugden op het festival in Amstelveen op 12 augustus zullen teleurgesteld zijn. Het feestje gaat voorlopig niet door volgens organisator Niantic. Ook Pokéfestivals in de rest van Europa zijn afgezegd door de organisatie. De rede: Niantic kan niet instaan voor een optimale gamebeleving. Via: het Parool.

In Zuid-Korea wordt hij op straat herkend maar in Nederland is hij nog onbekend. Toch behoort professioneel gamer Thijs Molendijk tot de wereldtop als het op spelen van een potje Heartstone aankomt. Hoe hij zich voorbereidt op het komende WK en waarom Roger Federer zijn sportheld is lees je in dit interview.
Via: Intermediair.

Niet elke techbedrijf uit Sillicon Valley lukt het om populair te worden in China. Apple lijkt daarop een uitzondering te zijn. Dat betekent wel meewerken aan het in stand houden en uitbreiden van The Great Firewall. In dit artikel lees je waarom Apple recent besloot om twee privacyverhogende apps te verwijderen uit de Chinese Appstore.

UPDATE: Naast Apple heeft ook Amazon's reseller in China VPN's in de ban gedaan tenzij deze voldoen aan de strenge internetregels van de Chinese overheid.
Via: The New York Times

Volgende: 'Edgar Davids' niet langer gratis in League of Legends 08-'17 'Edgar Davids' niet langer gratis in League of Legends
Volgende: Amazonbaas Jeff Bezos een halve dag de rijkste man ter wereld 07-'17 Amazonbaas Jeff Bezos een halve dag de rijkste man ter wereld

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk