Deurbeleid nachtclub Mississippi

Door arnovos op zondag 11 november 2018 13:13 - Reacties (12)
Categorie: -, Views: 6.171

Verleden week wilde ik eens weer lekker op stap en dan niet naar de plaatselijk kroeg of een illegale zuipkeet, maar naar een echt club. In het verleden ben ik wel eens binnen geweest bij nachtclub Mississippi, een club met deurbeleid, uitstekende service en goede muziek. Bovendien weet het personeel van Mississippi je naam nog als je vaker komt, dus prima tent. Normaal gesproken betaal je 10 euro entree, maar er zijn vouchers in omloop voor gratis entree. Kreeg er eentje van een mederwerker, op naam gesteld.

Enfin, ik naar de place to be en het was al behoorlijk druk aan de deur. Zoals gezegd, er is een deurbeleid en dat doen de portiers meestal keurig. Deze keer sloegen ze de plank echt volledig mis en kwam ik niet binnen, wat ik ook probeerde. Ik was niet met een groep, had geen sneakers aan en viel geen mensen lastig. Laat me vertellen wat er wel gebeurde:

Na enig geschuifel in de rij kom ik bij het beruchte rode koord en kijkt de portier mij vragend aan. Ik geef hem mijn voucher, hij checkt mijn naam maar zegt vervolgens, dat klopt niet. Die voucher kennen we niet in het systeem. Maar zegt hij, het is wel een geldige voucher dus ik bel even naar de administratie. Ik vind dat prima, wacht rustig en hoor na 3 minuten: nee, spijtig genoeg klopt het niet, je komt er niet in zonder betalen.

Tsja, daar sta je dan, Die 10 euro was je anders toch gaan opmaken aan veel te sterke drankjes en andere verdovende middelen, dus dan maar betalen. Om te betalen gebruikt Mississippi geen cash, maar een voucherautomaat. Je betaalt dus tien euro met Tikkie, pinpas of creditcard en krijgt een voucher voor toegang. Ik daarheen, voucher betaald en weer terug in de rij. Snel aan de beurt, dat wel en sta weer voor een andere portier zijn neus.
Ik laat mijn voucher zien, hij scant hem en zegt: heb je eerder een voucher gebruikt hier? Ik zie dat je namelijk geregistreerd staat met je naam in ons systeem. Waar is de andere voucher dan?

Ik het verhaal uitgelegd en ook wordt de originele portier erbij gehaald. Maar al snel wordt duidelijk dat hier niks aan te doen valt, de oude voucher kunnen ze in het systeem niet vinden, de nieuwe voucher werkt niet. Kortom, ik ga de Mississippi niet binnenkomen die nacht.

Inmiddels is mijn animo ook volledig weg evenals de 10 euro die ik betaalde voor een voucher. Ik stap weer in een taxi, laat me terugrijden naar huis en zuip mezelf een stuk in de kraag in de buurtkroeg. Zonder voucher en zonder hippe drankjes.Deurbeleid Mississippi

Volgende: Nokia lanceert nieuw X6 smartphone in China (gerucht) 28-04 Nokia lanceert nieuw X6 smartphone in China (gerucht)

Reacties


Door Tweakers user Raling, zondag 11 november 2018 14:34

WTF, hoezo geef je mensen de optie een entreekaartje (voucher) te kopen om ze daarna alsnog te weigeren? Kun je wel zeggen dat je een deurbeleid hebt, maar betalen doe je toch pas op het moment dat je daadwerkelijk binnen bent?

Door Tweakers user azerty, zondag 11 november 2018 16:03

Vooral die afbeelding van Amazon vind ik wel passend :+

Door Tweakers user arnovos, zondag 11 november 2018 20:11

azerty schreef op zondag 11 november 2018 @ 16:03:
Vooral die afbeelding van Amazon vind ik wel passend :+
Maar past het plaatje bij het verhaal, of het verhaal bij het plaatje?

Door Tweakers user gielie, maandag 12 november 2018 08:00

Wtf, en je hebt je 10 euro niet terug gekregen. Wat weerhoudt je om aangifte te doen?

Door Tweakers user LankHoar, maandag 12 november 2018 09:34

Wat een rare snuiters daar zeg. Belachelijk dat je betaald hebt om er vervolgens alsnog niet in te komen. Hoe praatten ze dat recht dan?
azerty schreef op zondag 11 november 2018 @ 16:03:
Vooral die afbeelding van Amazon vind ik wel passend :+
Ik vat hem niet echt...

Door Tweakers user Blommie01, maandag 12 november 2018 10:18

Computer says no!

Door Tweakers user M.l., maandag 12 november 2018 22:25

Ik weet niet echt wat ik hier mee moet. Weet niet of het een echt verhaal is en dat ik totaal niet begrijp waar het plaatje op slaat of dat er iets geks omheen bedacht is. Ik heb het idee dat je in de slachtofferrol bent gekropen en op ieders medeleven hoopt. Haal eerst je tientje maar eens terug en kom dan je verhaal vertellen.

Door Tweakers user Marzman, dinsdag 13 november 2018 12:26

Je hebt een voucher gekocht op Amazon voor een nachtclub?

Door Tweakers user YourMom, dinsdag 13 november 2018 13:11

M.l. schreef op maandag 12 november 2018 @ 22:25:
Ik weet niet echt wat ik hier mee moet. Weet niet of het een echt verhaal is en dat ik totaal niet begrijp waar het plaatje op slaat of dat er iets geks omheen bedacht is. Ik heb het idee dat je in de slachtofferrol bent gekropen en op ieders medeleven hoopt. Haal eerst je tientje maar eens terug en kom dan je verhaal vertellen.
Heeft niks met slachtofferrol of op medeleven hopen te maken.

Dat je als lezer je mening vormt is ook compleet normaal... maar daarom klopt die nog niet.

Een blog is niks meer dan een kladblok die je openbaar maakt, feedback is mogelijk maar niet noodzakelijk en het hoeft niks te bereiken, velen snappen dit niet echt en zoeken overal een bedoeling/reden achter.

Door Tweakers user Exenator, dinsdag 13 november 2018 18:02

Leuk stuk :)

Ik kom ook wel eens bij deze nachtclub, maar kom eigenlijk altijd wel binnen, of ik nou in Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk ben. Aan de bar is het echter altijd weer de vraag waar de prijzen van de drankjes op gebaseerd zijn. Maar ik klaag niet, want er slingert altijd wel een verdwaalde voucher van iemand rond...

Door Tweakers user q-enf0rcer.1, dinsdag 13 november 2018 20:22

Pure diefstal dit, tijd om aangifte te doen.

Door Tweakers user Valorian, zondag 18 november 2018 10:08

Ik denk dat iedereen dit een beetje te letterlijk neemt. Volgens mij is de schrijver van dit blog geïrriteerd/verbaasd over de administratieve rompslomp bij Amazon waardoor hij niet 'lid mag worden van deze club' en schrijft hij dit fictieve verhaal om te illustreren hoe absurd zo'n situatie zou zijn als het niet om een webwinkel-account maar om toegang tot een nachtclub zou zijn. Ik vind hem wel leuk gevonden ;)

Reageren is niet meer mogelijk